Skip to main content

O nama

Dobrodošli na sajt Hrana i Zdravlje!

Sajt je nastao 2014 godine iz ljubavi prema naizgled nespojivim stvarim - uživanje u hrani i piću i održavanje dobrog zdravlja.

Hrana i Zdravlje je registrovani žig u zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

Sajt funkcioniše u okviru Agencije za informacione tehnologije i marketing INFORBIRO, Stevana Todorovića 29/1, 37208 Kruševac, +381 (64) 255-7-552

Naš tim

Naš tim se sastoji od stručnjaka kako za proizvodnju i preradu hrane, tako i za nutricionizam i naravno ono bez čega ovaj sajt ne bi mogao da funkcioniše - informacione tehnologije.

Milena Smiljković, osnivač sajta i autor

Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije; sertifikovani savetnik u ishrani

Nenad Mitrović, osnivač sajta i autor

Sertifikovani savetnik u ishrani; fitnes instruktor; inženjer informacionih tehnologija i sistema

Milan Smiljković, menadžer i glavni urednik

Andjela Milosavljević - editor

Informacije

Sajt HranaIZdravlje.com pruža opšte informacije i diskusije o zdravstvenim i drugim temama. Informacije i drugi sadržaji navedeni na ovom sajtu ili u bilo kojem povezanom materijalu nisu namenjeni i ne treba ih tumačiti kao lekarske savete, niti su te informacije zamena za profesionalnu medicinsku ekspertizu ili lečenje.

Ako vi ili bilo koja druga osoba imate medicinske probleme, trebalo bi da se posavetujete sa svojim lekarom ili potražite drugi profesionalni medicinski tretman. Nikada ne zanemarujte profesionalni medicinski savet ili odlažite njegovo traženje zbog nečega što ste pročitali na ovom sajtu ili u bilo kojem povezanom materijalu. Ako mislite da trebate hitnu medicinsku pomoć, odmah pozovite lekara ili hitnu službe.

Mišljenja i stavovi izraženi na ovom sajtu nemaju veze sa bilo kojom akademijom, bolnicom, zdravstvenom praksom ili drugim medicinksim ustanovama.